Maak (digitale) kaarten met eigen foto’s

Gepubliceerd op: 3 oktober 2024 11:40

Wil jij graag op een duurzame manier kaarten versturen die toch een persoonlijk tintje hebben? Kaarten met een persoonlijke tekst en zelf gekozen foto(s)? Volg dan de gratis workshop ‘maak je eigen digitale kaart’ in de Bibliotheek in Eerbeek of Gorssel.

Ontwerp je eigen kaart

Je leert tijdens de gratis workshop om gebruik te maken van voorgeprogrammeerde designs. Maar ook om helemaal zelf leuke wenskaarten te ontwerpen voor bijvoorbeeld kerst en Nieuwjaar. We maken tijdens de workshop gebruik van een gratis fotoprogramma, zodat je zelf thuis rustig verder kunt gaan met ontwerpen. Het is gemakkelijk als je zelf je eigen laptop meeneemt. Zorg dat de foto’s hierop opgeslagen zijn of neem een USB-stick met foto’s mee.
Tip: als je kiest voor geprinte kaarten, neem dan je bankpas mee. Dan kun je tijdens de workshop direct je kaarten bestellen en afrekenen.

De workshop in de bibliotheek in Eerbeek is op maandag 4 november van 13.30 tot 16.30 uur. De workshop in de bibliotheek in Gorssel is op maandag 11 november van 13.30 tot 16.30 uur.

Meld je snel aan