Tegenlicht Meet-Up BIJ de bieb Lochem

Gepubliceerd op: 11 oktober 2024 19:39

Er staat weer een nieuwe Tegenlicht Meet-Up op het programma in de Bibliotheek Lochem. Een unieke avond waarbij we praten en eten met nieuwkomers. Dit keer geheel bedacht door inwoners uit de gemeente Lochem. Op woensdagavond 30 oktober vanaf 18.00 uur is iedereen van harte uitgenodigd om het thema ‘Rebranding Migration’ te bespreken.

Praten en eten met nieuwkomers

Tijdens deze bijeenkomst luisteren we naar verhalen van en inspirerende initiatieven voor mensen met een migratieachtergrond in onze regio. We wisselen van gedachten over dit thema tijdens het avondeten, dat verzorgd wordt door Rajae’s Keuken.

In Tegenlicht worden nieuwe ideeën op het gebied van politiek, economie, maatschappij, technologie en wetenschap tegen het licht gehouden. Het publiek gaat tijdens Tegenlicht Meet-Ups in gesprek met gasten en medebezoekers over hoe de wereld van morgen eruit zal zien en waar de kansen in onze regio liggen.

De Tegenlicht Meet-Ups zijn gratis, maar je moet je wel even aanmelden via onze agenda. Hier vind je ook de link naar de thema-uitzending die je vooraf kunt bekijken.

Meld je hier aan